NIEUW in de regio!

TSO - LO & Sport

UNIEK!

TSO - Bio-esthetiek (Schoonheidszorg)

NIEUW EN UNIEK!

Duaal Leren - Logistiek

UITDAGEND!

Duaal Leren - Kinderbegeleider & Verzorgende/zorgkundige

 

Inschrijven?

Dat kan!
Stuur ons een mailtje naar info@gotalok.be of bel 09 348 22 12

We maken een afspraak voor je individuele inschrijving.  

 

 

Hieronder vind je het studieaanbod van onze school terug.

Klik aan de rechterkant van deze pagina op jouw studiekeuze voor meer informatie en schrijf je in!

De studierichtingen in de 2de en 3de graad SO geven voortaan duidelijk aan waarvoor je wordt voorbereid. We noemen dit de ‘finaliteit van een richting’. Wij bieden twee finaliteiten aan. 

A = Arbeidsmarktgericht (BSO) = tijdens je opleiding bereiden we je voor op de arbeidsmarkt.

DF = Dubbele finaliteit (TSO) = na je opleiding kan je ervoor kiezen om aan het werk te gaan of om hoger onderwijs te volgen. 

Ben je écht sportief? Is stilzitten niets voor jou? Zie je een studierichting met algemene vakken en ook veel sport wel zitten?  Wil je na het secundair onderwijs kiezen voor een loopbaan in de sport of hoger onderwijs in bijv. sportmarketing? Dan ben jij het TALent dat we zoeken!

Vanaf het schooljaar 2020-2021 kan je bij ons in het 3de jaar de studierichting LO & Sport (DF) volgen. 

Zie je jezelf in de bedrijfswereld vertoeven en mee projecten uit de grond stampen waarbij je moet kunnen managen en budgetteren? Of heb je eerder een groot organisatieTALent? Dan kan je binnen dit domein exploreren tijdens je vele stages. Klantvriendelijkheid, bereidwilligheid en behulpzaamheid zijn hierbij belangrijke vaardigheden.

Duaal Leren kan ook: in het 5e jaar kan je voor Logistiek kiezen. In het 7e jaar voor Logistiek assistent magazijn. 

Heb je een groot hart? Ben je sociaal? Werk je graag met mensen? Wil je graag na het secundair onderwijs kiezen voor een loopbaan in de zorg of in de lichaamsverzorging? Dan is een opleiding binnen dit domein zeker iets voor jouw TALent!
Duaal Leren kan ook: in het 7e jaar kan je kiezen tussen Thuis- en bejaardenzorg of Zorgkundige.

Je bent creatief, handig, je wil de handen uit de mouwen steken. Je TALent zit in je handen? Hoewel in de opleiding de nadruk ligt op het praktisch uitvoeren van de opdrachten, is een theoretische ondersteuning onontbeerlijk. Met je diploma op zak loop je zo de werkvloer op of ga je op zoek naar een technische bachelor.

Ben je leergierig en gemotiveerd? Ben je een echte doorzetter? Heb je een bso-opleiding achter de rug, maar wil je toch graag verder studeren? Kies dan voor dit algemeen zevende jaar als voorbereiding op het hoger onderwijs.

Wie slaagt in het zesde of zevende leerjaar BSO en daarna zijn kans op slagen wil verhogen in het hoger onderwijs, kan terecht in deze richting.

Onthaalonderwijs voor Anderstalige Nieuwkomers