WIE ZOEKEN WE?

Heb je een leergierige interesse voor techniek? Ben je gemotiveerd om de wereld van elektriciteit en mechanica te ontdekken? Dan is de richting Elektromechanica beslist iets voor jou! Twijfel niet langer en schrijf je in voor deze technisch-theoretische opleiding met veel toekomst!

WAT MAG JE VERWACHTEN?

  • Tijdens deze opleiding verwerf je een stevige basis mechanica, elektriciteit en automatisering aan de hand van theoretische en praktische oefeningen. Wiskunde vormt een belangrijk vak om de theoretische achtergrond van de technieken te begrijpen. 
  • We leiden je op tot een bekwaam ontwerper en technicus van elektromechanische installaties. Verder leren we je zelfstandig te werken met computergestuurde CNC - machines en leren we je PLC - programmeren voor automatiseringssystemen. 
  • Om kennis te kunnen maken met de bedrijfscultuur, heb je in het zesde jaar een korte stageperiode.

JE LESSENTABEL?

WAT KOST JE OPLEIDING?

Meer info binnenkort ...

WAT NA JE STUDIE?

Op het einde van de 3de graad beschik je over een zeer goede theoretische en praktische kennis. Je bent in staat om hogere studies aan te vatten, maar je kan er ook voor kiezen om meteen de arbeidsmarkt op te gaan. Zo kan je aan de slag als CAD tekenaar, onderhoudsverantwoordelijke, PLC technieker, CNC draai-en-freestechnicus en als onderhoudstechnicus. 

KUNNEN WE JE VERDER HELPEN?

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, want ons TALent is jou verder helpen! Volg ons ook op   en op .