In het 7de specialisatiejaar kan je kiezen voor "duaal leren" of "schoolbank op de werkplek". Onze school biedt binnen het domein Economie & organisatie het 7de specialisatiejaar Logistiek assistent magazijn duaal aan. 

WIE ZOEKEN WE?

Is een lange tijd op de schoolbanken zitten niets voor jou? Kan je zowel zelfstandig als in team werken? Ben je gemotiveerd om leren en werken te combineren? Zoek niet verder! Grijp je kans, schrijf je in voor de opleiding Logistiek assistent magazijn duaal en ga drie dagen per week in een bedrijf aan de slag!

WAT MAG JE VERWACHTEN? 

  • Duaal leren houdt in dat je ervoor kiest om je opleiding niet volledig op school te volgen. Je leert twee dagen op school (14u) en drie dagen in een logistiek bedrijf (24u) in de praktijk.  
  • Dit specialisatiejaar is vooral praktisch opgevat en slaat een brug tussen de schoolbanken en het bedrijflseven. Op school ligt de nadruk voornamelijk op algemene vorming. In het bedrijf word je dan weer opgenomen in een bedrijfsrealiteit met vakexperten die jouw TALent kunnen ontdekken.
  • Dankzij de vele stages in verschillende logistieke bedrijven, studiebezoeken en/of magazijnsimulaties leer je de knepen van het vak: je leert werken volgens bepaalde procedures, een ploeg coördineren, werkzaamheden in een magazijn organiseren, ...
  • Een vlotte en heldere communicatie en rapportering staat gedurende je opleiding steeds centraal. 

JE LESSENTABEL?

Je volgt op maandag en vrijdag 14u les op school, samen met andere leerlingen uit het 7e jaar BSO. Daarnaast werk je 24u in een bedrijf (mét contract en tegen een bepaalde vergoeding). Samen een full-time 'job' van 38u per week dus!

WAT KOST JE STUDIE?

Meer info binnenkort...

WAT NA JE STUDIE?

Na dit specialisatiejaar behaal je het diploma van het secundair onderwijs. Je kan meteen in een bedrijf aan de slag en doorgroeien tot een teamleider of tot een ervaringsdeskundige leidinggevende behoort tot de mogelijkheden. 

Wil je jouw logistieke kennis en vaardigheden verder ontwikkelen, dan kun je kiezen voor een aanvullende graduaatsopleiding in het studiegebied ‘handelswetenschappen en bedrijfskunde’.
 Bespreek je keuze met je leraren voor je beslist. Zij geven je graag en goed advies.

KUNNEN WE JE VERDER HELPEN?

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, want ons TALent is jou verder helpen! Volg ons ook op  en op .