WIE ZOEKEN WE? 

Geeft het je voldoening om mensen te helpen? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Wil je later in de thuiszorg, ouderenzorg of ziekenhuissector aan de slag? Dan is Thuis- en bejaardenzorg jouw richting! Na dit specialisatiejaar kan je je laten registreren als zorgkundige.

 Wij bieden deze opleiding ook aan in een duaal traject ‘leren en werken’.

Klik hier voor meer info. 

WAT MAG JE VERWACHTEN? 

  • Tijdens dit specialisatiejaar wordt er verder toegespitst op specifieke doelgroepen, namelijk gezinnen en bejaarden. Je leert hun noden kennen en ontdekt hoe je zorgzaam, methodisch en kwaliteitsvol met hen kan werken. 
  • Tijdens de vele praktijkervaringen kan je meteen proeven van het beroepsleven. Je leert meteen werken als lid van een verpleegkundig team. Je leert observeren, rapporteren, een gepaste woon- en leefsituatie creëren en zorgenv oor het welzijn van de bejaarden en/of het gezin. 

JE LESSENTABEL?

WAT KOST JE OPLEIDING? 

Meer info binnenkort ...

WAT NA JE STUDIE?

Na deze opleiding kan je onmiddellijk aan de slag als zorgkundige op de arbeidsmarkt. De zorgsector kampt met een personeelstekort, waardoor deze opleiding een grote werkzekerheid biedt.​ Om in de thuiszorg aan de slag te kunnen moet je geregistreerd zijn door de Erkenningscommissie van de Nationale Raad voor Verpleegkunde. Dit kan probleemloos als je slaagt in je 7de jaar Thuis- en bejaardenzorg.

Wie zich verder wil specialiseren, kan beginnen aan een secundair-na-secundair-opleiding (se-n-se), zoals Leefgroepenwerking, Internaatswerking, apotheekassistent, animatie ouderenzorg, tandartsassistentie (TSO – Se-n-Se)Leerlingen hebben na het 7 de jaar een grote bagage kennis, attitudes en vaardigheden mee om verder te studeren in de richting HBO5 ( verpleegkundige A2). Het maakt deel uit van het hoger onderwijs en situeert zich qua niveau net onder de professionele bachelor.  Spreek je leraren aan voor vrijblijvend advies. Ze helpen je graag verder!

KUNNEN WE JE VERDER HELPEN?

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, want ons TALent is jou verder helpen! Volg ons ook op  en op