WIE ZOEKEN WE?

Heb je zin voor verantwoordelijkheid? Wil je meewerken aan wooncomfort? Ben jij het TALent dat ervoor zal zorgen dat mensen het aangenaam warm hebben in huis? Kies voor deze specialisatie en wordt een gegeerde vakman. Schrijf je in en behaal je diploma secundair onderwijs!

WAT MAG JE VERWACHTEN?

  • Tijdens dit specialisatiejaar doe je veel praktijkervaring op.
  • Eerder verworven kennis over brander technologie, elektriciteit, elektronica, regel- en installatietechnieken wordt verder uitgediept.
  • Je bekwaamt je niet enkel op het vlak van traditionele verwarmingsinstallaties, maar ook over alternatieve/actuele verwarmingstechnieken die minder vaak voorkomen. Denk maar aan: verwarming met zonnepanelen, warmtepompen, installaties met stoom, oververhit watersysteem of thermische olie.
  • In dit specialisatiejaar krijg je ook de kans om verschillende certificaten te behalen die nodig zijn om aan verwarmingsinstallaties te mogen werken:

           Technicus vloeibare brandstoffen (werken aan stookoliebranders)
           Technicus gasvormige brandstoffen G1 (werken aan atmosferische gastoestellen)
           Technicus gasvormige brandstoffen G2 (werken aan premixbranders)
           Technicus verwarmingsaudit (uitschrijven van verwarmingsaudit rapporten)

 Deze certificaten zijn een troef bij de overstap naar de beroepswereld.

LESSENTABEL?

WAT KOST JE OPLEIDING?

Meer info binnenkort ...

WAT NA JE STUDIE?

Na deze richting kan je gaan werken. Na het behalen van je diploma secundair onderwijs kan je meteen aan de slag! Verder studeren kan eventueel ook. Afhankelijk van je interesse en inzet is verdere doorstroming mogelijk.

Als je wil verder studeren kan je kiezen voor een Se-n-Se-opleiding. De volgende opleidingen behoren tot de mogelijkheden:Industriële koeltechnieken (TSO - Se-n-Se)  of Industriële warmtetechnieken (TSO - Se-n-Se) .

Spreek gerust onze leraren aan, ze geven je heel graag vrijblijvend advies. 

KUNNEN WE JE VERDER HELPEN?

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, want ons TALent is jou verder helpen! Volg ons ook op  en .