WIE ZOEKEN WE?

Ben je leergierig en gemotiveerd? Ben je een echte doorzetter? Heb je een bso-opleiding achter de rug, maar wil je toch graag verder studeren? Kies dan voor dit algemeen zevende jaar als voorbereiding op het hoger onderwijs.

Wie slaagt in het zesde of zevende leerjaar BSO en daarna zijn kans op slagen wil verhogen in het hoger onderwijs, kan terecht in deze richting.

WAT MAG JE VERWACHTEN? 

  • De beroepsvaardigheden die je de voorbije jaren hebt aangeleerd zijn zeker niet verloren, we leren je aan om deze om te buigen naar een meer theoretische-abstracte benadering. Dit is nodig om hoger onderwijs te kunnen volgen. 
  • Je krijgt een doorgedreven basisvorming wiskunde, talen, wetenschappen,... Je leert ook hoe je je leervaardigheden kan verbeteren.  Het werktempo ligt dus heel wat hoger dan in ander specialisatiejaar van het BSO-niveau.  
  • Wie slaagt in dit leerjaar krijgt een diploma secundair onderwijs dat toegang biedt tot het hoger onderwijs op bachelorniveau

JE LESSENTABEL?

Meer info binnenkort ...

WAT KOST JE OPLEIDING?

Meer info binnenkort....

WAT NA JE STUDIE?

Met je diploma secundair onderwijs op zak, kan je doorstromen naar het hoger onderwijs. Hou bij de keuze rekening met je vooropleiding. Spreek gerust onze leraren aan, ze geven je heel graag vrijblijvend advies. 

KUNNEN WE JE VERDER HELPEN?

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, want ons TALent is jou verder helpen! Volg ons ook op  en .